dimarts, 28 de juliol del 2015

Primer dia a Louga


Ja portem dos dies sencers a Louga i realment sembla que hi portem un mes. Després de l'impacte del primer dia, avui ja podem ser conscients de la gran feina que farem amb els nois, noies, nens i nenes de Louga. 
Després del viatge llarg i pesat, passant per dos vols i quatre hores en un bus ( i quin bus!) per fi vam arribar a la casa on ens allotjarem durant quinze dies. Només vam dormir una hora, però tots estaven plens d'energia per començar amb el campus. Dilluns al matí vam anar al Centre Cultural on van fer la presentació del campus. El local estava ple de tots els nois i noies de les diferents escoles que participen en el campus i de totes les autoritats de la ciutat. Es van fer molts parlaments i tots eren d'immens agraiment cap a nosaltres. A la tarda ja vam començar amb el torneig on les diferents escoles competien per equips.
Hi ha nens i nenes de totes les edats, des de 5 anys fins a 16, pero a part de tots els que formen part de les escoles, cada dia hi ha molts nens pel voltant de la pista que volen participar o veure els partits.
Aqui hi ha molta pobresa, i pel carrer es poden  veure nens molt petits demanant diners amb una llauna, anant descalços per camins de terra, i tot i portar samarretes d'equips de futbol estan totes molt brutes i esparracades.
Un primer dia molt intens....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada