divendres, 31 de juliol del 2015

Visita a Sant Louis

Dijous 30 anem de visita a la ciutat de Sant Louis, una ciutat que està a la costa  al nord-oest del país. Agafem el nostre superbus i ens encaminem cap allà cantant un repertori de cançons ben variat. A mig camí rebentem una roda i només baixar de l'autobús ens posem a cantar i ballar amb un grup de nens que trobem al mig de la carretera...espectacular!, res ens farà perdre la il.lusió i alegria que tenim des de que vam posar els peus a Àfrica!
Al cap d'una hora de viatge arribem a Sant Louis i ja podem notar l'ambient d'aquesta ciutat turística i comercial on viuen principalment de la pesca i el comerç de peix.
Lloguem una carros de cavalls i passegem per la ciutat conduits pel nostre propi guia, el Diop, que ens va traduint tot el que ela conductors ens van explicant pel camí.
Hi ha molta gent, molts nens i nenes pel carrer, ens saluden, se'ns apropen per demanar-nos diners, ens segueixen corrent al costat... és impressionant i al mateix temps et fa pensar moltíssim en les condicions tant infrahumanes que viuen alguns. 
Fem una parada a la llotja del peix i no us podeu arribar a imaginar la forta olot que se sent... Ufff... Veiem el peix en caixes, i hem de mantenir la resporació perque realment l'olor és super forta! Reprenem el viatge i ens dirigim a dinar a un restaurant de cuina tradicional. 
Amb la panxa plena, tornem a agafar l'autocar i anem cap a la costa on agafem una barca (com un cayuco) que ens porta a una petita illa on ens banyem a l'atlàntic... Amb unes onades impressionants ( bandera vermella en tota regla!) però és una sensació brutal estar en una platja nosaltres sols... Paradísiac, i només amb la companyia d'ocells i els nostres amiguets, els crancs blancs!
Després de banyar-nos, jugar a pilota, fer videos i relaxar-nos tornem a l'altre costat de la costa. Només trepitjar terra un grup de nens que hem vist abans ja ens estan esperant per que ela donem la pilota... Els fem ballar i cantar i ens acabem unint a ells!!.. S'han guanyat el premi i surten corrents un cop ja tenen la seva merescuda recompensa!!!
Ja comencem a tenir gana i el Diop ens porta a una pizzeria... Per fi menjar que no sigui arròs ni picant!!... I la podem acompanyar d'una bona cervesera fresqueta... Ja us podeu imaginar com devorem el sopar!!... I a més amb wifi!!😉
Un dia complert de turisme, diversió, riures, i relax... I finalment tornem a casa tots ben adormits a l'autocar... Demà serà un nou i emocionant dia a Louga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada