divendres, 31 de juliol del 2015

Seguim entrenant

Dimecres 29 ens aixequem un dia més amb molta energia i ganes per tornar a les escoles a veure els nens i nenes. Com cada dia, només arribar, ja ens estan esperant i venen corrents a saludar-nos! Al SOS tenim tres grups: els grans, les noies on hi ha dos equips, unes mitjanes i les altres més petites, i el grups dels petits que hi ha nens i nenes d'entre 5 a 12 anys.
Cada un de nosaltres treballa amb un grup i fa el seu entrenament. Com que només hi ha una pista, l'hem d'anar compartint i així tambè fem d'altres activitats fora d'ella. Avui hem portat raquetes, llapissos i fulls i guixos.
Tot el que portem és molt ben rebut i tenim feina a l'hora de repartir el material ja que ningú se'n vol quedar sense!
Un dels moments més durs, i que passa constantment, és quan un nen o nena, o noi o noia, et mostra les seves sabatilles de bàsket i et demana que li'n portis unes de noves...se les treuen, et mostren la sola tota trencada o en molts casos les que porten són de tela i ni d'esport... Tenim molt material
Per repartir, i ho anirem donant a totes les escoles... Però hi ha molts nens i segur que tots no en podran tenir unes de noves, és una llàstima, i realment se't trenca el cor quan els has de dir que no i que ja les portarem!
Un cop acabem, ens despedim fins ela tarda i marxem a dinar i a descansar. Per la tarda tornem a la pista central i continuen ela partits entre les escoles. Una altra tarda de compartir bàsquet entre tots! Cada dia hi ha mès gent a la grada i al voltant de la pista, i sobretot molts nens del carrer que els oferim la posaibilitat de passar una tarda entretinguts veient com juguen els nostres equips!
Tothom vol venir a saludar-nos, donar-los la mà, preguntar-nos coses, i en acabar semblem famosos perque volen fer-se fotos amb nosaltres!!
És una sensació molt maca veure que pots fer feliç a tots aquests nois i noies amb un sol gest com donar-los la mà o fent uns tirs amb ells! 
Acabem aquest dimecres improvitzant un 4x4 a mitja pista amb senegalesos i alguns de nosaltres... És genial!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada