dimarts, 26 de juliol del 2016

Dia 2. Presentació Campus Moha Diop

Avui dilluns, hem anat al centre CDEPS on hem tingut el primer contacte amb els nens i nenes d'aquest centre que participran en el campus. Ens hem repartit per equips i hem ajudat dirigint els equips en la competició que havien organitzat entre ells. En acabar ha estat el moment de compartir dances i cançons d'ambdues cultures... El famós Nagore i el nostre Bugui-bugui. Tots junts hem ballat i cantat fins que ha arribat el moment d'anar a dinar. Hem compartit un "Chebuyap" ( carn amb arros i veduretes) amb alguns nens i nenes del centre en un dels espais del seu centre.
Després de passar per casa nostra a canviar-nos hem anat a la pista central on s'ha dut a terme la presentació amb els pertinents discursos tant dels membres de l'organització com d'algunes autoritats de la ciutat de Louga.
En Diop i el Boris han agraït la participació de les diferents escoles al
Campus de Rec in your memory i sobretot l'ajuda, el respecte i la il.lusió que hi posem tots.
Després dels parlaments ha tingut lloc l'entrega de bambes i material a cada una de les escoles, en total aquest any cinc de diferents que participaran al campus que començarem demà a primera hora.
Tothom només tenen paraules d'agraïment cap a nosaltres, però al mateix temps nosaltres no deixem d'agraïr-los que ens deixin participar d'aquesta experiència i compartir aquesta dies amb tots ells.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada