dissabte, 30 de juliol del 2016

Dia 7 i 8. Mbour i Dakar

Dissabte despertem als apartaments de Saly i de bon matí marxem a fer un Safari molt a prop d'aquí. Quan hi arribem ens repartim en dos jeeps i comencem l'aventura durant una hora i mitja travessant hèctarees de terreny veient tot tipus d'animals de la sabana africana: hienes, jirafes, antílops, bufals, rinoceronts, monos, jabalís, estruços, cocodrils, i tot tipus d'aus africanes.






Per la tarda, un grup de nosaltres marxen a Dakar a veure la final de bàsquet de la copa de Senegalque hi juga el primer equip de Louga. Tota una aventura ja que pel camí els agafa una tempesta que durarà fins a arribar a Dakar, on el pavelló te goteres i finalment només es pot arribar a jugar la primera meitat del partit. Tot i això, han pogut viure l'ambient d'un partit tant important per tota la gent de Louga.




Diumenge al matí, degut a que el grup que va anar a Dakar va arribar molt tard a la matinada, ens quedem tots passant el matí als apartaments entre la platja i la piscina. Demanem menjar per dinar i un cop llestos deixem ja els apartaments per anar a veure el mercat artesanal de Mbour, on molts de nosaltres comprem regals, després d'utilitzar el regateig.






Encaminem la tornada ja cap a Louga, i a mig camí, el cotxe del Diop punxa dues rodes i això ens fa allargar més l'arribada a casa. Aquí a Senegal això passa molt i tots s'ho prenen amb molta calma, porque esto es Africa...
Ha estat un cap de setmana de descans, moltes aventures i sobretot molts riures entre nosaltres!!!
Per fi tornem a estar a Louga on demà reprendre els entrenaments amb els nostres nens i nenes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada