dissabte, 30 de juliol del 2016

Dia 6. Últim dia de campus primera setmana

Avui divendres ens llevem més aviat ja que comencem els entrenaments abans per poder marxar al migdia de cap de setmana a Mbour.
Són les 9.30 del matí i ja fa un sol mortal, i la calor durant els entrenaments es fa molt difícil de portar. Com cada dia hi ha encara més infants del carrer a les pistes, i de vegades es fa molt difícil poder fer una activitat nova o treure un material nou sense que els nens i nenes se't llencin a sobre per poder-lo agafar els primers. 
Notem els nens i nenes cansats de tanta activitat i de tants exercicis nous, però mai defalleixen i sempre els encaren amb ganes i il.lusió. 
Hi ha molts dels grans i ens ajuden a traduir les explicacions i nosaltres també anem millorant en el nostre francès, inclús, alguns de nosaltres ja ens atrevim amb algunes paraules en wolof, la seva llengua habitual.






A les 11.30 ens acomiadem dels infants i anem cap a casa a preparar-nos per marxar de cap de setmana. Hem llogat dues forgonetes i només sortir de Louga ens agafa una gran tempesta que ens acompanyarà en gran part del camí, 4 hores fins a Mbour. 
Per fi arribem ( cansats i morts de calor) al complex d'apartaments que ens allotjarem aquests dies. Estem a Saly, un lloc molt turístic d'Mbour, ple d'hotels, complexos turístics i platja!
Un cop instal.lats i arreglats anem al centre del poble on sopem per fi una bona pizza i acabem tots fins a altrs hores de matinada a una discoteca. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada