dijous, 28 de juliol del 2016

Dia 4 i 5. Campus, visita a l'hospital i sorpresa!

Dimecres és el segon dia de campus i tot  i la calor hi anem molt animats i ens trobem encara més nens que el dia anterior a les diferents escoles. Dues hores entrenant i jugant amb els nens i nenes ens passen volant. Són tots molt disciplinats, educats i entregats en tot el què fan. En arribar tots et venen a donar la mà i saludar, i abans de marxar sempre ens dediquen cançons i dances típiques de la seva cultura. Sempre acabem ballant amb ells i els agrada fer-nos hi participar tot cantant i ballant. Els partits de la tarda han acabat avui massa tard i estem tots molt esgotats.

Dijous comencem un nou dia amb moltíssima calor que es nota molt, sobretot, en moltes de les pistes que no hi ha cap ombra. Els nens i nenes d'aquí tot i estar cansats donen el millor d'ells mateixos. En arribar encara trobem més i més nens que el dia anterior, sobretot nens del carrer que no fan el campus i venen a jugar i fer activitats amb nosaltres. Guerra de pintura, dibuixos, pulseres, globus, gomets...qualsevol petita cosa per a ells és una novetat que els arrenca un somriure!


Avui al migdia, després de l'entrenament matinal, un grup de nosaltres ha visitat l'Hospital de Louga. Ha estat una experiència impactant ja que les condicions hospitalàries no tenen res a veure amb les que nosaltres estem acostumats. Tot i saber la diferència de recursos entre ambdues cultures, ens ha impactat molt aquesta visita, i ens ha fet pensar tot el què encara queda per fer.



Aquesta tarda hem rebut la visita del Josan, la Maria José i la Maguette del Cb Santfeliuenc, que tambè estan passant les seves vacances a Senegal. Hem fet la foto oficial de tots els entrenadors del Santfe-Barça Cbs

Avui és un dia especial per una de les nostres companyes de Rec,  avui la Cristina fa anys i ho hem celebrat tant a la pista, on els nens i nenes li han cantat l'aniversari feliç, com aquesta nit amb la sorpresa d'un pastís, bufant les espelmes. Segur que la Cristina no oblidarà mai el seu aniversari viscut a Louga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada