dissabte, 1 d’agost del 2015

Un nou dia

Després del dia de descans i de turisme, divendres 31 continuem amb la nostra rutina diaria de campus. A primera hora del matí però, anem a la seu del govern de Louga on som rebuts pel governador de la ciutat que ens dona la benvinguda a Louga i ens agraeix la nostra tasca aquí. Li expliquem el nostre projecte i oferim la nostra ajuda per tot el que ens necessitin.
Un cop acabat l'acte tornem un dia més a les escoles per tal de continuar amb els entrenaments. A SOS ja ens estan esperant impacients amb un gran somriure a la cara!...amb els grans continuem amb exercisis tècnics i tàctics i amb els més petits fem jocs i activitats diverses. Avui hem portat ceres per pintar la cara i en acabar el matí tots estem ben decorats!! Fins i tot els més grans i les noies es van escapant dels exercicis de pista perque els pintem també la cara i els braços. 
Mentres tinc una fila de nens i nenes davant esperant perque els pinti la cara, de  sobte, Mohammed, un dels nens que m'ajuda cada dia a traduir ja que té molt bon nivell d'anglès, m'agafa el braç i m'hi escriu: thank you Neus. En aquest moment sóc més conscient que mai que cambiar el Món és possible!! Un dels moments més especials que m'emportarè de Louga, sense dubte!

Acabem els entrenaments del matí novament ballant... I avui ens toca a nosaltres també...ja gairebé coneixem la cançó i ja la ballem amb ells!... I nosaltres els ensenyem a ballar la Macarena... Jejeje tipical spanish!🙈

Per la tarda tornem a la pista central i continuem amb les competicions entre les escoles. Avui venim tots preparats i abans d'acabar la jornada fem 
un partit contra entrenadors i jugadors del Louga Club de Basket. Rec in your memory team amb Diop com a coach, ho dona tot, però finalment acabem perdent de 2... Són molt més físics i ràpids que nosaltres!
Acabem una altre jornada de bon bàsquet, diversió alegria i vitalitat!
Demà més... I segur que millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada