dimarts, 2 d’agost del 2016

Dia 9. Visita a l'escola maternal

Avui dilluns iniciem la segona setmana de campus com cada dia, esmorzant tots junts i agafant forces per un altre matí d'entrenaments sota un sol de justícia.
Anem tots a les nostres respectives escoles, i avui un grup de nosaltres també anem a una escola d'un poblat prop de Louga per a entrenar uns equips que vindran a la tarda a competir a la pista central.
Després de dues hores d'entrenament i d'activitats ens trobem tot l'equip de Rec a l'Ecole maternele SANTHIABA NORD DIANG MBA de Louga, on ens trobem amb el director de l'escola i molts dels nens i nenes de 3 a 5 anys amb una de les mestres. Les condicions que ens trobem són molt precàries; l'aula és petita i hi fa molta calor, no tenen taules, els bancs estan trencats, gairebé no tenen materials, i els pocs que tenen estan trencats i vells... Estem una bona estona jugant al pati amb els nens i nenes, són preciosos i alguns d'ells van molt mudats. Somriuen, salten, juguen... Després els repartim tots els materials que els hem portat i hi ha un petit moment d caos. Tots volen agafar alguna cosa, fulls, ceres, plastelina, pintura, pilotes... Realment estan molt contents i el director ens agraeix la nostra ajuda tot i que ens explica que en necessiten molta més per tal de poder donar una educació com cal als seus infants. Des de la nostra associació intentarem portar més ajuda en el futur.
















Per la tarda reprenem els partits a la pista central, i com sempre acabem molt tard. Esgotats, tornem  a casa i ens trobem sense llum. Aquí cada moment pot passat alguna cosa... Però cada dia és millor que l'anterior, sense dubte!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada