dijous, 4 d’agost del 2016

Dia 11. Dia a NGueune Sarr

Avui de bon matí ens hem trobat amb tots els nens i nenes de les escoles a la pista central per anar tots junts a passar el dia al Club de Basket d'un poble del costat, al NGueune Sarr Basket Club. Ens ha portat un autobus on anavem tots com sardines però realment ha estat molt divertit i molt autèntic. Els nens i nenes anaven cantant cançons per animar el camí i ja podeu pensar la calor que hem passat, però realment ha valgut la pena. 


Durant el matí ens hem organitzat per equips barrejats i hem fet competicions de tir i partidets. També hem organitzat jocs, dances, pintures de cos i fins hi tot una guerra de globus d'aigua! 








A l'hora de dinar ho hem fet sota un gran arbre tots junts, asseguts al terra i compartint plat, menjant amb les mans el  "txebuyen" ( arros amb pollastre) com autèntics autòctons! 




Després de dinar, hem fet els partits amb els respectius equips fins que s'ha fet fosc i ja no podiem jugar. Llavors ha arribat el moment dels  agraïments, ja que els nens i nenes d'aquesta escola han volgut agrair a tot l'equip de Rec, i en especial a Clara, Marc, Cris, Raquel i Eva que aquests dies hi han anat a entrenar i  a fer activitats amb els nens.  






Un dia realment molt divertit que hem pogut compartir al costat dels nens i nenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada