diumenge, 14 d’agost del 2016

Dia 13.Últim dia a Louga

Divendres, l'últim dia del campus,és un dia de molts sentiments enfrontats.
Pel matí ens trobem a les respectives escoles on passem el matí amb els nostres nens i nenes jugant,ballant, cantant tot per gravar unes imatges pel video resum del campus d'aquest any. Tot i l'alegria que es respira en l'ambient, tots som conscients que estem visquent les últimes hores d'aquesta experiència amb la gent de Louga.
Acabem el matí repartint entre tots el material i pilotes que hem fet servir aquests dies a les respectives escoles, i ens despedim fins la tarda on ens trobarem tots a la pista central per darrer cop.
Quan arribem per la tarda tots els nens,nenes,nois i noies van vestits amb les samarretes,pantalons,equipacions i bambes que els hem donat; realment fa goig veurels tant ben equipats!
Ens posem tots a la pista per tal de gravar una part del video,tots ballant la mateixa coreografia, ens ho passem tant bé que la repetim i acabem ballant tots junts!.... Realment ès un moment màgic!
Desprès, tenen lloc els partits d'all stars tant de nois com de noies,amb la selecció dels tres millors jugadors de cada escola.
I per acabar el dia,arriba l'hora dels agraïments i dels regals per part de totes les escoles a cadascun  dels entrenadors,aixi com de l'entrega de diplomes a tots els membres de Rec per part de l'organització de la Lliga de Basket de Louga. Vestits tradicionals, figures típiques, diplomes....marxem tots ben carregats....però sobretot de jerejefs, mercis, gràcies.... I de molts somriures i felicitat.
Ens despedim de tots els nens i nenes de Louga i de la seva gent que han estat la nostra família  durants aquests quinze dies, es moment d'abraçades,petons i plors. Fins l'any vinent Louga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada