diumenge, 14 d’agost del 2016

Dia 14. L'illa de Gore, Dakar i tornada a casa.

Ens llevem de bon matí amb maletes fetes i preparats per les 4 hores de viatge cap a Dakar on passarem el dia i al vespre ja marxarem de tornada a casa.
Després del viatge arribem a Dakar on anem directes a agafar el ferry per visitar l'illa de Gore. Les coses a Àfrica van a ritme lent,i després d'esperar unes 2 hores per fi pugem al ferry (i això que un amic del Diop ens passa sense fer tota la llarga cua de la gent que va a passar el dia a l'illa)
Només arribar alguns de nosaltres  van a visitar la casa dels esclaus i d'altres anem a dinar....i ja són les 6 de la tarda.... Quan acabem visitem l'illa i aprofitem per fer les últimes compres de regals. A les 8 agafem el ferry de tornada i de camí a l'aeroport aprofitem per parar al monument a la Renaixença Africana, espectacular i impresionant il.luminat de nit.
Després de creuar l'horrible trànsit de Dakar arribem a l'aeroport on ens hem d'acomiadar del Diop. Facturem maletes,passem l'aduana... I després de 5 hores de vol arribem a Barcelona on ens reben familars i amics.
Posem fi a aquesta segona aventura al Senegal i ja pensant en la propera de l'any vinent, on millorarem i aportarem moltes més coses  per a #cambiarelmundoesposible
Agrair a tots els membres de Rec in your memory, els que hem estat a Louga i els que no han pogut ser-hi però ens han estat recolzant des de casa, a tota la gent de Louga que ens han tractat com si fóssim part de la seva família, a tots els.clubs i escoles que han participat en el campus, a tots els clubs, escoles i associacions que han col.laborat aportant material, i sobretot a Mohammed Diop i tots els seus familiars i amics per fer-nos la vida a Louga molt més fàcil!

Jerejef

#Recinyourmemory
#Cambiarelmundoesposible

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada