dijous, 4 d’agost del 2016

Dia 12. Això s'acaba...

Avui dijous és el penúltim dia de campus, i abans dels entrenaments anem tots a esmorzar a casa del Diop, ja que fan la celebració del naixament del seu nebot que va nèixer fa una setmana.
Arribem i la casa està plena de gent i tothom va molt mudat. Passaran tot el dia de festa i li posaran el nom al bebé que es dirà Mohammed.
Ens conviden a esmorzar ( una pasta de farina amb yogurt) i veiem com maten una cabran que després cuinaran per a tothom, un moment bastant impactant. 
Un cop hem esmorzat la germana del Diop ens ve a presentar al nen i tota la seva familia ens agraeix altre cop que estiguem allà ajudant a tots els nens i nenes de Louga. Realment es mostren molt agraits en totes les paraules que tenen cap a tots nosaltres.




Després marxem cap a les respectives escoles, on després d'entrenar i fer diverses activitats repartim la resta del material que hem portat. Cada nen s'emporta una peça de roba esportiva i tots ens mostren el seu agraïment fent paralmenta o ballant i cantant-nos cançons.






A la tarda continuem amb les competicions entre equips i alguns de nosaltres ja anem regalant les nostres bambes, samarretes, etc, i val la pena només per veure el somriure que ens regalen a canvi.
Això ja s'acaba i es va notant en els ànims....




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada