dimecres, 5 d’agost del 2015

Dimarts 4 d'agost

Avui continuem amb la nostra rutina del dia a dia aquí a Louga. Ens llevem, esmorzem tots junts i anem cap a les diferents escoles. Avui portem papers grans per fer cartells per agrair a les diferents escoles i clubs tot el material que han donat. 
A SOS ena passem el matí a pista la Cris i l'Hector amb els seus equips de noies i nois, i l'Anna i jo amb els petits fent jocs al voltant de la pista. Juguem al mocador, al pica-paret, a pillar... Qualsevol joc és benvingut i no se'n cansen mai! Ells també proposen jocs que ja saben i aixi ens passa el temps volant! Després els explico que farem un gran cartell per agraïr al nostre club de Barcelona ( el del Xavi, Hector i meu) al CBSAPS, per la recollida de sabatilles esportives que vam fer en un 3x3. De seguida es posen a pintar, dibuixar, enganxar gomets i ens queda una pancarta xulissima!!!
Un cop ha acabat el temps dels entrenaments i activitats matinals, s'agrupen tots a l'ombra i ens fan parlar davant de tots per fer una breu reflexió de com ha anat el matí i de com els estem veient evolucionar. Es una passada el silenci que hi ha i el respecte que tenen per tots els entrenadors! 
En acabat,  i com ja és habitual,  acabem cantant i ballant els seus balls i danses.. El Nagore, el hit del Campus!!!
Pel camí de tornada a casa, el Mustafa, l'entrenador de SOS, ens fa parlar a un taller de costura. Ens volen fer un regal als quatre i ens han de prendre mides!! Ens medeixen bé de tots els costats i coneixem a una de les Mames de l'orfanat, que juntament amb altres nois que hi ha al taller ens confeccionaran el nostre regal!
Després de dinar i descansar tornem cap a la pista central on ja hi són el Boris, el Marc i el Xavi que han portat l'entrenament de l'equip senior de Louga.
Reprenem els partits i avui els nostres nens i nens perits i mitjans guanyen tots els seus partits! Els partits els portem nosaltres amb l'ajuda dels entrenadors  locals i els nois  i noies ens respecten i ens escolten com als seus propis coachs. 
Avui a la pista hi ha la Fatou, jugadora nascuda a Louga que actualment juga al Uni Girona a LF1, parla un català perdecte i el Xavi, l'Hector i jo estem una estona xerrant amb ella, un autèntic plaer!!!
A última hora hi ha molt d'ambient a la grada i durant els partits dels grans un grup de noies i nois no paren d'animar cantant i ballant... Quin ritme tenen aquests senegalesos!! De tot en fan una gran festa!
Un cop acabem anem a un sopar que han organitzat en el nostre honor on hi ha tots els màxims representant del bàsquet de Louga. Anem a la casa de Papa Badu, que ès el nostre amfitró, i allà hi ha entrenadors, presidents de clubs, àrbitres i jugadors veterans. El Papa Badu va ser el primer jugador de Louga professional que va estar jugant a l'estranger, a França. 
El sopar està bonissim i dirant l'àpat tothom fa parlaments i ens agraeixen la feina que estem fent. Un dia més a Louga ple d'emocions i coses noves per aprendre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada