dilluns, 3 d’agost del 2015

Iniciem l'última setmana

Ja fa una setmana que vam començar la nostra aventura, i estem tan adaptats a Louga i a la nostra rutina que sembla que hi portem un mes. Avui hem tornat als entrenaments matinals després del cap de setmana de descans. Un dia més, quan arribem a la pista de SOS els nois i noies i nens i nenes venen a saludar-nos efusivament. Avui hem portat les equipacions que faltaven i les hem repartit as més petits. Hem fet una llista de tots els noms i un a un s'han anat posant la seva samarreta del Barça. Se'm posa la pell de gallina veure'ls tots tant ben equipats amb els colors blaugranes...:)
Avui hem treballat a pista circuits de tècnica individual i relleus i el temps de fora pista hem jugat al mocador i hem pintat. Els hem escrit els seus noms en lletra gran i ells els han decorat... Realment costa bastant enrecordar-se de tots els noms... N'hi ha de molt complicats!!
Sense adonar-nos, ja és hora de marxar i ens han tornat a passar les dues hores volant!!
Després de dinar i descansar, a les 5 de la tarda tornem a estar a pista per continuar amb les competicions, avui els de SOS competim tots, i l'Anna, la
Cris i jo fem 4 partits seguits, juguem amb les petites, els petits, i els dos equips de noies: orange team i el blue team. Cau un sol impressionant i fa molta calor, però aguantem els quatre partits com unes campiones! 
Després és el torn dels mitjans de l'Hector i per acabar juguen els més grans. El Gerard i el David juguen amb els equips de les seves escoles i fan molt bon paper!! Portem a l'staff dos jugons!!!
Tornem a casa on ens espera un altre dels menjars típics, uns pèsols amb verdures i carn que s'assembla molt al nostre estofat... Molt bo, però molt picant també!
Avui ha estat un dia dur i cansat però demà hi tornem amb la mateixa il.lusió de cada dia!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada