diumenge, 9 d’agost del 2015

Ultims dos dies de campus


Dijous i divendres han estat els dos últims dies de campus. Pel matí entrenaments a base d'activitats i competicions tots barrejats. Han estat dies emotius, plens de somriures i l'últim dia algunes llagrimes. Però el que no han faltat han estat els agraïments per part de  tots. Els nois i noies no han deixat de donar-nos les gràcies per tot... Per els materials que els hem portat, per tot el que els hem ensenyat, per fer-los jugar, ballar i divertir-se. Per part nostre tampoc hem deixat d'agraïr-los tot el que ens han donat... Ens han omplert aquests dies d'energia, vitalitat, felicitat i estic segurissima que nosaltres ens emportem les maletes ben plenes d'un xute d'energia brutal, com ens ha dit des del primer dia el Boris.
Al migdia del dijous i divendres el Landing va portar una perruquera a casa que ens va fer trenes als que vam voler, ja veureu que wapos estem tots amb aquesta pentinats tant afros!!
Les últimes tardes hi ha hagut les finals dels grans, on han guanyat els nois del Boris i el nostre Blue team de SOS. Tambè vam fer un partit entre les veteranes de Senegal contra les coachs d'Spain, on ens vam emportar la victòria nosaltres, gràcies a l'ajuda de la Fatou que va jugar amb nosaltres com a "girorina d'apdopció" que és! 
Les competicions van acabar amb un partit d'all stars, combinat de jugadors del equips de nois de les quatre escoles contra jugadors del primer equip de Louga.
Abans  de l'últim partit, i presents moltes autoritats de la ciutat, vam repartir el material que ens quedava als diferents equips. Va ser una autèntica bogeria, i tots els nens i nenes ens demanaven sabatilles, samarretes... Tot el que els poguéssim donar. Realment un dels moments més durs i estressants d'aquesta estada... Quan veus que tothom et demana i no els hi pots donar a tots!! Però ens hem de quedar amb les cares de felicitats d'aquesta nens i nenes en rebre aquestes bambes noves... Indescriptible!! No oblidarè mai el gest d'una mare, que en arribar el seu fill a casa equipat amb un xandall i unes sabatilles noves que li haviem donat, va tornar a la pista amb el nen per conèixer'ns i agrair-nos un a un el que haviem fet pel seu fill.... En aquest moment saps que tornaràs a Louga, per poder fer feliços a moltes famíles més!
Un cop repartit el material, va ser l'hora pels agraiments i regals cap a nosaltres. Cada  escola va regalar un vestit típic als seus entrenadors, i el Diop en nom de tota la gent de Louga ens va fer entrega d'una figura gravada Rec in your memory espectacular!
Nosatres tambè vam voler agrair al Diop i a tota la seva família i amics tot el que han fet per nosaltres aquestes dues setmanes, com ens han cuidat, protegit, estimat, en definitiva... Fer-nos sentir part d'un d'ells mes! Li vam fer entrega d'una foto que vam fer el dia del video, on amb tots els nens es llegeix la paraula REC. En acabar tots els nens ens venien a dir adeú, emocionats ens demanaven que tornessim l'any vinent... Molt maco, i trist a la vegada perque els trobarem moltissim a faltar!!! Acaba el campus, 10 dies de més que bàsquet, 10 dies de donar, rebre i compartir!
Com a fi de festa, i per ser l'últim sopar a Louga, la mare del Diop ens torna a obrir les portes de casa seva i allà fem l'últim sopar tots junts envoltats de la seva família i amics, que d'ara endevant tambè seran la nostra gent i els portarem tots dins el nostre cor. Gràcies Louga, gràcies Mohammed Diop, gràcies Rec in your memory!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada