dijous, 6 d’agost del 2015

Un dia diferent

Avui dimecres hem viscut un dia diferent. Hem descansat de la nostra rutina de basquet i pel matí hem visitat l'orfanat SOS. Allà hem pogut visitar les Keurs (les cases) de les diferents mares on a cada una hi viuen 10 nens. Cada mama es fa càrrec d'ells, on viuen en ha itacions de 3 o 4, i els més petits dormen amb ella. A l'orfanat hi vieun nens i abandonats o que no tenen família, i n'hi ha des de 2 anys fins a 18. Quan ja surten de l'orfanat van a viure amb altres famílies i alguns van a la universitat.
Tambè hem vist la biblioteca, la sala d'informàtica i alguna aula.
Després els responsables de SOS ens han explicat els projectes que porten a terme tant dins del village on viuen els nens com amb els poblats més necessitats dels voltants, i després el Marc els ha explicat el que fem a REC in your memory i els ha proposat que podem col.laborar amb ells amb el que necessitin. 
Hem fet entrega fel marerial, roba i sabates que portavem per ells, ha estat un matí molt emocionant!
Per la tarda, després de dinar i descansar hem anat a la pista central on estaven convocats tots els nois i noies per fer entre tots un video de record de la nostra estada aquí. Primer de tot hem fet cartells amb ela noms dels clubs, escoles i empreses que han col.laborat amb Rec i després hem agrupat els nens per equips i cada grup feia alguna de les activitats que hem estat fent aquests dies: exercicis de basquet, jocs, danses, manualitats, etc... Finalment, al centre de la pista hem format la paraula REC amb els nens i ha quedat una foto xulíssima!!
En acabar la filmació del video han jugat un partit les noies grans i  el primer partit de la final dels grans. En arribar a casa, el Diop ha vingut amb les cuineres que cada dia ens han fet el menjar i ens han preparat un sopar boníssim, i tots els hem agraït amb aplaudiments que ens hagin cuidat tan bé tots aquests dies. Després de sopar ha vingut un amic del Diop que fa figures de fusta i en un moment hem tingut allà montat un petit mercat d'artesania on hem pogut comprar algunes peces per emportar-nos a casa (previ regateix, es clar)
Això ja s'acaba...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada